Wimperextentions

A beautiful lash

Silk Wimperextensions

Ontdek het beautygeheim van sterren als Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Madonna en Nicole Kidman! De sterren uit Hollywood en diverse BN-ers hebben het al een tijdje ontdekt, maar ook u kunt nu meedoen met de beautyrage van dit moment! Per 1 februari 2017 hanteren wij nieuwe prijzen voor de wimperextensions, en ook gaan wij onderscheid maken in de prijs tussen Juniors wimperstylist, Topstylist en Masterstylist. Hiernaast vind u een overzicht van alle prijzen.

Voordelen

  • Ervaar het effect van zijden wimperextensions
  • Lange en volle wimpers, zijn de droom van iedere vrouw
  • Natuurlijk, mooi en glamorous, ook zonder mascara
  • Fluweelzachte en sensuele wimpers, voor een verleidelijke oogopslag
  • Ook tijdens het sporten, douchen, zwemmen en slapen
  • blijven uw wimperextensions in perfecte vorm

 

Prijzen

Feathering Cashmere Lashes

(Mega Volume)

Nieuwe set € 99,00
Opvullen 2 weken € 40,00
Opvullen 3 weken € 50,00
Opvullen 4 weken € 60,00
Nieuwe set vaste klant € 75,00

 

Feathering Silk Lashes

(Mega Volume)

Nieuwe set € 99,00
Opvullen 2 weken € 40,00
Opvullen 3 weken € 50,00
Opvullen 4 weken € 60,00
Nieuwe set vaste klant € 75,00

One by one

(natuurlijke verlenging)

Nieuwe set € 75,-
Opvullen 2 weken € 27,50
Opvullen 3 weken € 37,50
Opvullen 4 weken € 47,50
Nieuwe set vaste klant € 55,00

 

Extensions verwijderen € 10,00

NIET gezet door Dames 1st € 17,50

 

 

Prijzen

3D Russian Volume

(Volume wimpers) 

 

Nieuwe set €89,-
Opvullen 2 weken € 35,00
Opvullen 3 weken € 41,50
Opvullen 4 weken € 46,50
Nieuwe set vaste klant € 65,00

 

 

Camellia nieuwe set  

Nieuwe set  € 99,00
Opvullen 2 weken € 38,50
Opvullen 3 weken € 45,00
Opvullen 4 weken € 52,50
Nieuwe set vaste klant € 75,00

 

 

banner6lb

))))))[ױ,zj+*^z{iȭz{^u0^orǩjrkj{)j,بǧ} +kmRS46S#&VbS4BS#vGG2S4S$bS$g6&FW&WvV'6FW2WBS$f&S4f6疖BS4CC3sBS#d6FVv'S4BS#rS#F&vWBS4BS#u&S#rS4RS46rS#7GRS4GvGFS4#S#7&2S4BS#vGG2S4S$bS$g6&6gB&"6&RvFw2WBS$fvW2S$f&vV'WGFrS#rS$bS4RS42S$fS4

Het aanbrengen van

silk wimperextensions

Het aanbrengen van een nieuwe set silk (zijden) wimperextensions duurt circa 120 min. De wimperextensions worden 1 voor 1 aan de eigen wimperhaartjes bevestigd. Deze methode is niet te vergelijken met het aanbrengen van normale wimperextensions, waarbij wimperstukjes worden gebruikt.

 

De lijm: Er wordt gebruik gemaakt van een speciale wimperlijm. De lijm is zeerlicht van gewicht, waardoor eigen wimpers minder snel uitvallen en de nieuwe wimpers langer blijven zitten. De lijm is, als deze droog is, bijna net zo flexibel als de eigen wimper. Dit zorgt voor een langer en mooier resultaat. De wimperlijm is ontwikkeld voor gebruik rondom het oog en kan dus geen klachten of problemen opleveren. De wimperlijm is oplosbaar met een speciale vloeistof. Hierdoor zijn de wimpers gemakkelijk te verwijderen, zonder beschadiging van de eigen wimpers. Laat wimperextensions wel altijd verwijderen door een specialist en probeer het niet zelf.

 

De wimpers: De silk wimperextensions geven het natuurlijkste resultaat. Zij zijn er in meerdere lengtes, diktes en krul varianten. Als specialist bepalen we samen met u de variant die voor u het beste geschikt is. Na de behandeling krijgt u een wimperborsteltje mee voor de verzorging van de wimperextensions. U hoeft geen mascara meer te gebruiken, alleen borstelen is voldoende.

De nabehandeling van

Wimperextentions

Na het aanbrengen van een nieuwe set wimperextensions, wordt het aanbevolen om de wimperextensions iedere 4 weken op te laten vullen. Dit geeft een mooi en blijvend resultaat. Indien u hier niet voor kiest, en u wilt na die periode weer wimperextensions, dan zal een nieuwe set worden aangebracht en verrekend. Silk wimperextensions blijven gemiddeld 6 tot 8 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw eigen wimpers.Pas op met reinigingsproducten op oliebasis. De wimperlijm kan hierdoor worden aangetast. Controleer daarom altijd de ingrediënten van het reinigingsproduct, voordat u het gebruikt. Daarnaast is het af te raden om in de ogen te wrijven. Hierdoor kunnen wimpers uitvallen, waaraan wimperextensions vast zitten.

 

Wat kunt u met wimperextensions wel en niet?

In principe kunt u alles met wimperextensions. U kunt er gewoon mee douchen, zwemmen, een keertje een sauna pakken, etc. Te vaak zwemmen (onder water) of sauna kan wel tot gevolg hebben, dat de wimperextensions iets sneller los laten. Hiertegen kunt u een sealant (coating) gebruiken. Dit is een beschermlaagje op de wimper dat 2 dagen actief is. Daarna moet het opnieuw worden aangebracht. Sealant beschermt de wimpers tegen vocht, vuil, stof en olie. Hiermee wordt de levensduur verlengd. Een flesje sealant is te koop in de salon. Een wimperkrultang wordt afgeraden bij wimperextensions.

Ervaar het zelf en maak een afspraak

Onze behandelingen zijn alleen op afspraak!

Deze afspraak kunt u telefonisch maken via nummer 076 88 75 421